Tüm Aile İçin Cevapları Olan 50 Büyük Şükran Günü Bilmecesi

Şükran Günü menüsü hazırlamak, çok sayıda doğrama, yapıştırma ve pişirmeyi içeren çok saatlik bir işlemdir. Şükran Günü ev sahibi mutfakta koşuşturup hindiyi ve akla gelebilecek her garnitürü kontrol ederken, misafirlerinizin arkalarına yaslanıp birbirlerinin şirketlerinin keyfini çıkarmaları için boş zaman. Çocuklar için Şükran Günü bulmacaları – ve yetişkinler için bulmacalar – herkesin 24 Kasım’da akşam yemeği servis edilmeden önce ve sonra meşgul olmasına yardımcı olacak.

Bu Şükran Günü şakalarını ve bilmecelerini cevaplarıyla bir yere yazabilir, sonra onları bir kaseye veya şapkaya atabilir ve birbirinizden sohbeti canlı tutmalarını isteyebilirsiniz. Bu eğlenceli bulmacaların bir kısmı yenilgiyle sarsılacak ve diğerleri bir hindi tırısını kutlayacak.

Evet, elbette, yaşlı kalabalığı meşgul etmek için televizyonda geçit törenleri ve futbol var, ama aynı zamanda, yemek servisi yapılana kadar onları oyalamak için eğlenceye ihtiyaç duyan, masada çocukları olan genç misafirler için de harika bir aktivite. . Ayrıca, bu bulmacalar ailenizi Şükran Günü’nde yapılacak olağan şeylerin ötesinde yeni bir Şükran Günü geleneğiyle tanıştırabilir veya Şükran Günü yemek masasında bazen ortaya çıkan gerilimi hafifletmeye yardımcı olabilir.

İlişkili: Çocukların çözmeyi seveceği 25 eğlenceli çöpçü avı bulmacası

Bu listede matematik bulmacalarından teşekkür etmek için söylenen sözlere kadar her yaş ve mizah anlayışı için bir şeyler var. MısırEn kötü şakalar iyidir. Tüm misafirleriniz, bu Kasım ayında böylesine sıcak ve eğlenceli bir buluşmaya sahip oldukları için minnettar olacaklar.

Çocuklar için Eğlenceli Şükran Günü Bulmacaları

Kadınlar Günü/Getty Images

  1. En korkunç meyve nedir?
    Cevap: Hay-berry.
  2. Bir matematikçinin Şükran Günü’nde en sevdiği yemek nedir?
    Cevap: Balkabağı turtası.
  3. Ezilebilir, ateşlenebilir, oyulabilirim. Ben neyim?
    Cevap: Bir balkabağı.
  4. Harika bir Şükran Günü yemeğinin anahtarı nedir?
    Cevap TurÖnemli
  5. Türkiye neden iki kez yoldan karşıya geçti?
    Cevap: Tavuk olmadığını kanıtlamak için!
  6. Hindi yağdığında ne denir?
    Cevap: Tavuk havası!
  7. Türkiye’nin en müzikli yanı nedir?
    Cevap: Davul.
  8. Grup hindinin hangi enstrümanı çalmasına izin verdi?
    Cevap: Bagetler – Zaten bagetleri vardı.
  9. Hindiler savaştığında ne oldu?
    Cevap: Dolgu ondan çalındı.
  10. Kulaklarım var ama duyamıyorum ve pullarım var ama saçım yok. Ben neyim?
    Cevap: Mısır.
  11. Noel ne zaman Şükran Günü’nden önce gelir?
    Cevap: Sözlükte.
  12. Koşan hindiye ne denir? Fast food
    teşekkür ederim bulmacalar

    Kadınlar Günü/Getty Images

  13. Bir balkabağının çevresinin çapına bölümü kaçtır?
    Cevap: Balkabağı turtası.
  14. Topallayan hindi nasıl ses çıkarır?
    Cevap: “Bounce Wobble!”
  15. Kızılcık üzgün olduğunda ne olur?
    Cevap: Yaban mersine dönüşürler.
  16. Türkiye neden topraktır?
    Cevap: Tavuk dili kullandı.
  17. Nisan yağmurları mayıs çiçeklerini getirir peki mayıs çiçekleri ne getirir?
    Cevap: Hacılar.
  18. Kabaklar ve balkabakları ne oynamayı sever?
    Cevap: Kabak.
  19. Bir hindi silip süpürür, silip süpürür derse ve bir astronot Hubble, Hubble, Hubble derse, bilgisayar ne der?
    Cevap: Google, Google, Google.
  20. Vampirler sonbaharda neyi kutlar?
    Cevap:
    Köpek dişiverecek
  21. Hindinin hangi kısmında en çok tüy bulunur?
    Cevap: Dışarıda.
  22. Şükran Günü’nün sonunda her zaman ne gelir?
    Cevap: “G” harfi.
  23. Ben 12 harfli, 2 birleşik kelimeyim ve insanlar beni sonbaharda kutlar. Ben neyim?
    Cevap: Teşekkürler.
  24. Bir hindi bir devekuşundan daha yükseğe uçabilir mi?
    Cevap: Evet, çünkü devekuşları uçmaz.
  25. türkiyenin en sevdiği tatlı nedir
    Cevap: Sahil Gobbler!

Yetişkinler için zor Şükran Günü bulmacaları

teşekkür ederim bulmacalar

Kadınlar Günü/Getty Images

  1. Cadılar Bayramı’nda korkutucu ve Noel’de mutlu hissediyorsak, Şükran Günü’nde ne hissedeceğiz?
    Cevap: Doldurulmuş!
  2. Aileniz Şükran Günü şakaları yapmayı bırakmanız için yalvardığında ne söylemelisiniz?
    Cevap: Soğuk hindiyi bırakamıyorum!
  3. Şükran Günü’nde ekmek yapmak için ne kullanıyorsunuz?
    Cevap: Mayıs unu.
  4. Kızılcık neden kırmızıya döndü?
    Cevap: Hindinin pansumanını gördükleri için.
  5. Neden mısır tarlasının sırlarını paylaşmıyorsunuz?
    Cevap: Çünkü mısırın kulakları var!
  6. Her yerde kırmızı ve tüyler nedir?
    Cevap: Hindi kızarır.
  7. Şükran Günü’nden sonraki gün hindiye ne diyorsunuz?
    Cevap: Şans.
  8. Tüyler, eğik baş ve dizler nelerdir?
    Cevap: Hindi yenmemek için dua eder.
  9. Hindiler dans etmeye nereye gider?
    Cevap: Tereyağı topu.
  10. Hacılar ne tür müzikten hoşlanırdı?
    Cevap: Plymouth Kayası
    .
  11. Bir hindinin telefonu ne ses çıkarır?
    Cevap: “Üzgünüm, üzgünüm.”
  12. Sert, garip şekilli ve Şükran Günü’nde sana iyi şanslar getiren nedir?
    Cevap: Bir lades kemiği.
    teşekkür ederim bulmacalar

    Kadınlar Günü/Getty Images

  13. Şükran Günü’nde yapılacak en iyi dans nedir?
    Cevap: Türkiye tırıs.
  14. Bir hindiyi bir hayaletle geçince ne elde edersin?
    Cevap: Bir Kanatlı Uzmanı.
  15. Ana hindi itaatsiz çocuklarına ne dedi?
    Cevap: Baban seni şimdi görebilseydi, suyuna geri dönerdi!
  16. Neden Şükran Günü hindisi pişirmiyorsun?
    Cevap: Kekik yok.
  17. Şükran Günü yemeğine ne giymelisin?
    Cevap: Bir Har-Yelek.
  18. Kızı, annenin Şükran Günü yemeğini hazırlamasına yardım etmesi gerektiğini ne söyledi?
    Cevap: “Neden? Bu kırık mı?”
  19. Hindi pişirirken çalınacak en iyi şarkı nedir?
    Cevap: “Bu macun hakkında her şey.”
  20. Hem politik konuşmayı hem de tabağınızı yemekle doldurmayı ne tanımlar?
    Cevap: Taraf seçimi.
  21. Bir hindiyi elektrikli kesiciyle keserseniz, elektrik biterse ne tür bir pil gerekir?
    Cevap: Yok, çünkü elektrikle çalışıyor.
  22. Doldum ve Şükran Günü’nde giyineceğim. Ben neyim?
    Cevap: Şükran günü ev sahibi.
  23. Şükran Günü’nde balkabağı hindiye ne dedi?
    Cevap: Sadece bir tatilde yemek yediğiniz için şanslısınız! Bu benim bir ay içinde ikinci!
  24. Tüyler nelerdir, vahşi ve bir parti için hazır mı?
    Cevap: Giyinmiş bir hindi.
  25. Bir ağaçtan elma, armut ve şeftali çıkıyorsa hindi nereden geliyor?
    Cevap: Bir havuz ağacı.

Bu içerik OpenWeb’den içe aktarılmıştır. Aynı içeriği farklı bir formatta bulabilir veya web sitelerinde daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

READ  Yükselen Yıldızlar İskoçya 2022: Reece Gargan (Yapımcı) | Özellikler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.