Görünüşe göre bu hafta sonu yeni bir Guilty Gear Strive veya TNF Duel duyurusu geliyor










Geçen ay Evo 2022’den bu yana Arc System Works cephesinde işler biraz sessizdi, ancak bu çok yakında değişecek gibi görünüyor.





CEO taku 2022 Turnuva organizatörü Alex Zebeili, bu hafta sonu Guilty Gear Strive ve/veya TNF Duel için yapılacak duyuru(lar) hakkında bilgi veriyor.









Alex Zebeili, Twitter’da “Az önce @ArcSystemWorksU’daki arkadaşlarımdan #CEOtaku’daki final için sahnede/yayında #FGC ile paylaşmak üzere özel bir teslimat daha aldım” dedi.


Tweet’e, geçen yıl ne olduğu hakkında bir fikir verebilecek bir flaş belleğin fotoğrafı iliştirildi.


CEO 2021 sırasında, Zebeili tweet attı Neredeyse aynı şey Sonunda açıklayıcı bir fragman oldu Strive’de Beacon BlazBlue: Cross Tag Battle ve BlazBlue: Central Fiction için geri alma net kodu geliyor.






Bu flash sürücünün üzerinde daha önce olduğu gibi bir fragman yazmıyor, ancak bu oyunu zaten görmüştük.


Guilty Gear’da bir rol daha planlanıyor Bu yılın sonbaharında bir ara piyasaya sürülecek Crossplay beta testi ve ardından tam bir Crossplay güncellemesi.


DNF Duel çok ilginç, ancak oyunun arkasındaki insanlar, Haziran ayında piyasaya sürülmesinden bu yana DLC ve gelecekteki içerikler hakkında tamamen sessiz kaldılar. – ve budur Kesinlikle şimdi bir şeye ihtiyaç var.


Zebeili, sakladığı her sırrın final sırasında ortaya çıkacağını söylediği gibi, hayranların 25 Eylül yarınki düşüşü beklemesi gerekecek.


DNF Dual’in ilk 8 maçı 15.00 ET / 12.00 PT’de başlar ve Strive’ın finalleri 19.00 ET / 16.00 PT civarında başlar, bu yüzden bunlar dikkat edilmesi gereken zamanlar olacak – ama kesinlikle buna geleceğiz. En son güncellemeler hazır olur olmaz burada.

READ  Las 5 mejores clínicas de trasplante de cabello en Turquía para 2021







Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.